Selecteer een pagina

Wie wij zijn?

Wij stellen ons even voor

Ik ben Bram! Een grote vriendelijke vrolijke reus. Ik kan ontzettend goed knuffelen en bij je zijn. Voor kleine kindjes ben ik wel wat groot hoor.

Ik ben als puppy opgegroeid op de middelbare school samen met een van de kinderen van mijn gezin als faalangsthond.

Ik kan soms iets te enthousiast zijn, maar ben altijd lief.

Mijn naam is Loes. Ik ben de zus van Bram maar we lijken helemaal niet op elkaar, behalve dat we allebei enorm goed kunnen knuffelen.

Ik ben een stuk rustiger dan mijn broer en kan goed wandelen, mee naar school, en doe graag wat iemand van mij verwacht. 

Ik ben een grote zachte bol wol met een rustige energie.

Hallo, mijn naam is Mieke. Ik ben een gedragstherapiehond en help honden wanneer ze dat nodig hebben.

Ik ben als herplaatser bij Eva komen wonen en zij heeft mij over veel angsten heen geholpen en een fantastische baan gegeven.

Ik schijn perfect te zijn om mee te wandelen… Luisteren kan ik namelijk heel goed. Knuffelen vind ik niet zo fijn. Het is veel leuker als er een speeltje wordt weggegooid en ik het oneindig mag apporteren.

Hallo! Ik ben Lizzy, een wat oudere dame. Alhoewel… dame is voor mij misschien niet het juiste woord. Ik gedraag me jong, speel heel graag, wandel netjes en ben de beste knuffelhond.

Ik mocht, na heel lang in het asiel waar ik zat nadat ik als fokteef was gebruikt, met Eva mee naar huis! Ik leerde met andere honden omgaan en heb alle honden opgevoed die na mij in huis kwamen. Ook katten vind ik heel gezellige huisgenootjes.

Ik ga heel graag met kinderen om en word altijd heel gelukkig als ik mee mag naar school met een van de kinderen.

Knappe Poco is de altijd vrolijke druktemaker in huis!

Poco kan overweg met kinderen en honden en doet niets liever dan spelen. Wandelen doet hij netjes en knuffelen kan hij als de beste. 

Kleine Sara is onze jongste en nieuwste aanwinst. Ze is nu nog een puppy en kan al best goed luisteren maar moet natuurlijk nog heel veel leren. Knuffelen vindt ze heel fijn en snoepjes kan ze geen genoeg van krijgen. 

Dit kleine meisje is geschikt voor alle leeftijden.